Skjermbilde 2019-07-17 kl. 11.56.49.png

Dead Sea Minerals 
Mon Platin 

Dødehavs mineraler er vidunderlig helsefremmende...

Hvorfor har millioner av mennesker søkt Dødehavet siden antikken, for dens helsefremmende og cellefornyende egenskaper? 
Svaret er godt kjent for de fleste. For eksepsjonell sunn og naturlig hudhelse og hårpleie...

Dødehavet – 417  meter under havnivå og jordens laveste punkt. Formet gjennom millioner år og regnes som et av verdens naturlige undere. I løpet av millioner av år har den varme tørre luften og den høye fordampningsgraden bidratt til den høye saltkonsentrasjonen som finnes i Dødehavet.

De rikholdige mineraler og naturlige sporstoffer, med sine terapeutiske krefter har vært benyttet av mennesker siden antikkens tid. Den eksklusive komposisjonen av mineraler i Dødehavet inneholder de høyeste nivåer av magnesium, potassium, bromine, sink, natrium, kalsium, klorid, jod, for å nevne noen. Sammenlignet med 3% saltinnholdet i vanlig sjøvann, inneholder Dødehavet 32% salter og over 30 ulike mineraler og sporstoffer. Dens mineralsammensetning skiller seg fra vanlig havvann. Mens saltet i de fleste hav inneholder rundt 85% natriumklorid, inneholder salt i Dødehavet inneholder bare 12-18% av dette mineralet.

Skjermbilde 2019-07-23 kl. 14.30.41.png

Mon Platin Dead Sea Minerals, bringer deg de vidunderlige mineraler til deg, gjennom sine suverene hud og hårpleieprodukter. Du får tilgang til det mest fantastiske naturlige spaet, nemlig Dødehavet, rett inn i eget hjem. Produktene inneholder vitaminer, høykonsentrerte oljer, proteiner, aminosyrer og mineraler med dokumentert effekt på huden.  Våre produkter fremmer hudens helse og utstråling, og som forsinker aldringsprosessen. Ikke testet på dyr, og uten parabener, silikon, og mineraloljer.

Døde havs mineraler kan gi enestående lindring for hudproblemer som psoriasis, eksem og akne. Mon Platin DSM pleieprodukter forbedrer cellemembran-kommunikasjonen, noe som er viktig for utvikling av sunne nye hudceller. Huden føles myk og fuktig, uthvilt og fast. Noen mineraler er kjent for sine avslappende effekter, andre nærer huden, aktiverer blodsirkulasjon og avgifter. Mon Platin Dead Sea Minerals, har gjennom 30 år spredt seg verden rundt, og er tilgjengelig i over 40 land.

Dødehavs mineraler er kjent for sin evne til å lindre og hele hudsykdommer, gjennom å styrke hudens vev, opprettholde kjemisk balanse i huden, stimulere blodsirkulasjonen og eliminere giftstoffer fra huden.

For eksempel er konsentrasjonen av magnesium funnet i Dødehavet rapportert å være omtrent femten ganger høyere
enn salter i noe annet sjø. Magnesium avgjørende for cellemetabolismen. Et signifikant underskudd av magnesium har
blitt oppdaget i hud målinger på pasienter med psoriasis. Millioner mennesker har reist til Dødehavet for å slappe av og
nyte sin skjønnhet, men enda viktigere å oppleve helbredelsen, og de foryngende krefter av vannet. På grunn av den høye konsentrasjonen av salt og mineralinnhold i Dødehavet, kan ikke plante- eller dyreliv overleve. Det er ikke noe utløp for
vannet unntatt fordampning, slik at saltet og mineralene som er igjen, samles på bredden og bunnen av Dødehavet.
 

Mineraler er essensielle for stoffskiftet i huden. Med alderen er nivået av mineraler i kroppen utarmet.

Forskere har funnet ut at kroppen ikke lenger produserer mineraler alene, og må trekke fra en ekstern forsyningskilde.

Mineraler gir beskyttelse og styrker cellemembraner også mot dehydrering og miljøfarer.

Skjermbilde 2019-07-22 kl. 12.25.54.png
Skjermbilde 2019-07-22 kl. 11.33.17.png

Forskning har vist følgende spesifikke fordeler for hvert av disse Dødehavs mineraler:

Kalium   

Forbedrer oksidasjon, stimulerer og opprettholder nerve signaler og muskel sammentrekninger, som er nødvendige for å opprettholde vannbalanse for at cellemetabolisme skal finne sted, hjelper celler til å absorbere næring og utvise avfalls produkter. En ubalanse av potassium fører ofte til vannretensjon.Tegn på kalium mangel inkluderer unormalt tørr hud og akne, samt oppbluss av psoriasis. Bibeholder optimal fuktighet i huden og reduserer tørre sprekker i huden.

 

Natrium
Forsyner cellene med energi og forbedrer cellemembranens evne til å oppta næring og skille ut avfallsstoffer. Forbedrer tilførsel av næring gjennom cellemembranen, 
og tillater utrensning fra cellene (detokser) Nærer og hydrerer hudcellene. 

 

Magnesium
Akselererer cellemetabolismen ved å hjelpe kroppen til å utnytte andre essensielle næringsstoffer, regenerer cellene og forsinker aldrings prosessen. Demper overfølsomhet i huden og har antiallergisk funksjon.

 

Brom
Er kjent for sin desinfeksjons- og helbredende effekt ved hudinfeksjoner og beroliger nerve endene i huden.  Har avslappende effekt som et antiinflammatorisk middel, kan brukes som et naturlig antibiotikum.

Svovel
Nødvendig for utskillelse av galle fra leveren og for å omdanne toksiner til ikke-toksiner. Det har også vist seg å være effektivt for å lindre symptomer på hudsykdommer som psoriasis og eksem.

 

Kalsium
Renser porene, aktiverer enzymer og styrker cellemembranen. 
 

Sink
Akselerer sårheling og støtter cellefornyelsen.

Skjermbilde 2019-07-23 kl. 14.28.25.png

Dødehavsleire 
Dødehavets sort leire har en utrolig gunstig effekt for huden og kroppen som har vært kjent i hundrevis av år. Mon Platin spesialister bruker en unik leire fra Dødehavet, hentet fra det laveste stedet på jorden, for utvikling og produksjon av et bredt spekter av kosmetiske og personlige pleieprodukter.

Leiren er en suspensjon av veldig fine leirpartikler i vann. I følge mikrobiologisk og biogeokjemiske forskningsresultater,
er sorte leire fra bredden av Dødehavet et alluvialt silt vasket ned fra de omkringliggende fjellene og organiske sedimenteringer avsatt på bunnen av dette gamle salthavet. Flere lag med mineral- og organiske forekomster har utviklet seg over tusenvis av år for å danne denne unike og berømte Dødehavets sorte leire. 


Uavhengige forskere har studert de antimikrobielle egenskapene til Dødehavsleire i dermatologiske og kosmetiske preparater. I flere  av studiene ble det observert hemming av forskjellige bakterier og Candida-vekst rundt områder behandlet med Dødehavsleire.


Mon Platins spesialister bruker denne unike antibakterielle egenskapen til Dødehavsleiren for å skape kraftfulle
kosmetiske produkter for problematisk acnehud og flass sjampo / balsam for effektiv hårpleie. 
Kliniske studier utført over hele verden har støttet den historiske bruken av sort leire fra Dødehavet for å løse medisinske problemer relatert til hud- og muskel og skjelettsystem problemer, i design av estetiske produkter og kroppspleieprodukter.


Dessuten er leiren meget absorberende og kan med hell brukes til å trekke urenheter og fuktighet fra overflaten av huden. Denne absorberende kvaliteten i leiren simulerer sirkulasjon og lymfedrenasje og renser huden for å kurere sår og berolige irritasjoner. Den resultat givende mineralrike Dødehavsleiren er et naturlig råstoff, mye brukt i Mon Platins kosmetiske og personlig pleieprodukter som aktive forbindelser som kan brukes på menneskekroppen som en kilde til essensielle mineraler for alle dens grunnleggende behov.


Å bade i en magnesiumrik Dødehavs saltløsning forbedrer hudbarrierefunksjonen, forbedrer hudens fuktighet og reduserer betennelse i atopisk tørr hud.  International Journal of Dermatology, 2005 Feb; 44 (2): 151-157.

Skjermbilde 2019-07-22 kl. 12.26.37.png

Mon Platin DSM Norge tegner

for tiden svært attraktive bedriftsavtaler

 Ta kontakt for et

 uforpliktende besøk til din bedrift!  

Female feet with manicure on stone, cove
  • Facebook