BEMER er et medisinsk apparat med vitenskapelig effekt på mikrosirkulasjon og immunsystemet. BEMER benyttes på klinikker, legekontor, sykehus, såvel som i de tusen hjem, og optimaliserer mikrosirkulasjon i kapillærene, og dermed støtter kroppens evne til å lege seg selv.

75% av blodsirkulasjonen finner sted i de aller minste blodårene, i kapillærene. Det er gjennom kapillærene at cellene i kroppen får tilført oksygen og næring, og får kvittet seg med avfallstoffer. Det er lett å forstå at god mikrosirkulasjon er avgjørende for god helse.
BEMER behandling har svært gode og fremmende effekter på regenerering, rehabilitering og forebygging.

BEMER behandling gir ofte rask smertelindring og økt energi. Elektromagnetisk overførte signaler fra BEMER Body stimulerer pumpefunksjonen til de minste blodkarene, derved normaliseres blodstrømmen gjennom disse karene.                Du har alt å vinne ved å prøve BEMER behandling.


50% JULI KAMPANJE  på BEMER hjemleie i 2 mnd !
Nå kr 4400.-  som trekkes fra kjøpesum om du ønsker å beholde din Bemer!
+ kr 990.- i admin kostnader.

Transformational Breath®

Transformational Breath® er en "State of the Art" dynamisk, enkel og kraftfullt  helsefremmende prosess, som skaper stor transformasjon i ens liv.  Det er en  pålitelig og effektiv teknikk, som benytter seg av en høy vibrasjons kraft, skapt ut fra et spesifikt pustemønster.  Du kommer mer i flytsonen i livet og vil merke økt trivsel og livsglede. Alt du trenger å gjøre, er å legge deg behagelig tilrette, og rolig uten anstrengelse,    la deg veiledes inn til mot en naturlig sirkulær og dyp pust. Å puste sirkulært og dypt er enkelt og kraftfullt, og gir varige gode resultater! 
Oppdag Transformational Breath!

Dødehavs Mineraler optimalt for hud og hår 

Dødehavet – 417  meter under havnivå og jordens laveste punkt. Formet gjennom millioner år og regnes som et av verdens naturlige undere. I løpet av millioner av år har den varme tørre luften og den høye fordampningsgraden bidratt til den høye saltkonsentrasjonen som finnes i Dødehavet.

De rikholdige mineraler og naturlige sporstoffer, med sine terapeutiske krefter har vært benyttet av mennesker siden antikkens tid. Den eksklusive komposisjonen av mineraler i Dødehavet inneholder de høyeste nivåer av magnesium, potassium, bromine, sink, natrium, kalsium, jod, for å nevne noen. 
Sammenlignet med 3% saltinnholdet i vanlig sjøvann, inneholder Dødehavet 32% salter og over 30 ulike mineraler og sporstoffer.

Millioner mennesker har søkt seg og søker seg til Dødehavet, for å oppleve dens helsefremmende og cellefornyende egenskaper.
 

    Solsiden Helse & Velvære tilbyr unike helhetlige helsetjenester. 

   Jeg er begeistret grunnlegger av Solsiden Helse & Velvære, 
  BEMER Partner, Helseveileder for Mon Platin Dead Sea Minerals,

Transformational Breath®Coach,
 NLP Trener/Coach, NIA Fitness Dans Instruktør
,

og Access Consciousness Bars®Facilitator.

©2019 Solsiden Helse & Velvære
Holmensenteret, Holmengata 6
1394 Nesbru
Tlf 456 14000