Vil du bli med på en global brukerundersøkelse av Access Bars?
Denne behagelige muligheten går til deg som føler på mye stress i hverdagen, eller om du føler deg nedstemt/deprimert, eller kanskje kjenner på angst/har angstsymptomer. Den går også til deg som har det helt greit, men som også ønsker unner seg mer velvære, ro og glede. Alle mennesker, barn som voksen, kan høste stor nytteverdi og glede av Access Bars. Kanskje kjenner du noen som kan ha glede av å prøve Access Bars? 

Access Bars er et fantastisk verktøy, for å kunne oppleve mer glede, ro og fred i livet.
Velger du å være med på brukerundersøkelsen, gis det en rabatt på kr 200.- Brukerundersøkelsen tar kun noen minutter, i tillegg til din Access bars sesjon på ca 70 min. Det eneste du kan risikere, er bl.a. å kjenne deg lettere og gladere til sinns, samt merke forbedret søvn!

Unn deg en Access Bars sesjon. 

Det verste som kan skje når du får en Bars sesjon, er at du føler du har fått en deilig massasje,  og det beste som kan skje, er at du opplever gode, positive endringer i livet ditt!  Hvordan kan det bli bedre enn det?

Skjermbilde 2018-10-22 kl. 13.37.52.png
Skjermbilde 2018-10-20 kl. 21.05.32.png

ACCESS BARS og BARN / UNGDOM 
Når barn har fått Bars, føler de seg gjerne lettere og lykkeligere. Ofte sovner de lett og sover bedre.
De leker bedre med venner og kommer i færre konflikter. Tidspunkt på dagen som pleide å være vanskelige - morgener, kvelder, lekser, oppgaver - føles mye lettere. Faktisk ber mange barn og ungdommer sine foreldre om å få mer Bars… "Mamma, vil du holde hendene på hodet mitt?"

HAR DU LYST TIL Å LÆRE OM HVORDAN DU KAN GI BARS TIL ANDRE?

To ganger i måneden holder jeg dagskurs, der du lærer alle grunnprinsippene. Access Bars er 100% trygt og du kan på ingen måte gjøre"feil" når du har lært det!  Ta kontakt for en prat, om dette kan være av interesse!

       ACCESS BARS kan brukes ved:
  
Stress og søvnvansker
Angst og depresjon
Følelsesmessige problemer
Atferds- og konsentrasjonsproblemer
Nedstemthet
Sjalusi og sinne
Følelsesmessige sjokk
Prestasjonsangst
Hodepine
Smerter
Sorg

 


 

©2019 Solsiden Helse & Velvære
Holmensenteret, Holmengata 6
1394 Nesbru
Tlf 456 14000