Access
Consciousness

The Bars
        

Access Consciousness Bars® 
 

Vil du bli med på en global brukerundersøkelse av Access Bars?
Denne behagelige muligheten går til deg som føler på mye stress i hverdagen, eller om du føler deg nedstemt/deprimert, eller kanskje kjenner på angst/har angstsymptomer. Den går også til deg som har det helt greit, men som også ønsker unner seg mer velvære, ro og glede. Alle mennesker, barn som voksen, kan høste stor nytteverdi og glede av Access Bars. Kanskje kjenner du noen som kan ha glede av å prøve Access Bars? 

Access Bars er et fantastisk verktøy, for å kunne oppleve mer glede, ro og fred i livet.
Velger du å være med på brukerundersøkelsen, gis det en rabatt på kr 200.- Brukerundersøkelsen tar kun noen minutter, i tillegg til din Access bars sesjon på ca 70 min. Det eneste du kan risikere, er bl.a. å kjenne deg lettere og gladere til sinns, samt merke forbedret søvn!

STRESS & TANKESPINN 

"Det koker over "  - "Det går helt rundt for meg" - "Jeg klarer ikke tenke klart" - "Jeg får vondt i hodet av dette" -  er eksempler på ordbruk vi benytter for å beskrive tankespinn. Tankekjør er mental opphopning. Hva om uro og stressnivåer kunne senkes, og erstattes med letthet og mer glede? 

Med Access Bars er dette mulig.


Negativt STRESS representerer en stor helse utfordring i vår tid, og kan føre til alvorlige helselidelser. Mange sliter med for liten tid og for mye som skal gjøres, og nærmer mange seg bristepunktet for hva helsen tåler. Stress er blitt vår tids nye folkesykdom, og kan resultere i blant annet angst, søvnløshet, depresjon, diabetes, kreft og hjertelidelser. Aldrings forskning på Newcastle University viser at negativt stress påvirker telomerene på kromosomene i ditt DNA, og fremskynder aldringsprosessen. Kjenner du på for mye stress og tankespinn? 
 

NATTESØVN
Visste du at bruk av sovemidler på barn, har tredoblet seg de siste årene? Er du blant de 10-15% av den norske befolkning, som sliter med insomnia? Hva om du opplevde den etterlengtede gode og dype nattesøvnen, og våknet uthvilt og opplagt?
Med Access Bars er dette mulig.

 

Access Consciousness Bars® er en nærende og avslappende prosess, og eliminerer begrensninger  i alle aspekter av livet ditt som du er villig til å endre. Den lette berøring du får på 32 spesifikke punkter på hodet, vil løse opp elektromagnetiske spenninger som holder taket på fastlåste tanker og emosjoner, lagret og akkumulert gjennom livet. Femten minutter inn i din Access Bars sesjon når hjernen theta-tilstand, en dyp avslapning som åpner opp for større bevissthet. 
 

FORDØMMING av en selv og andre.
Å dømme deg selv er det verste du kan gjøre mot deg selv. Har du lett for å fordømme andre? Angriper du stadig alt og alle, som etter dine regler "burde" fungere bedre? Dette skaper kun negativt tankespinn og stress. Og allikevel gjør du det. Sier du ting til deg selv om deg selv, som som du aldri ville sagt til noen annen? Tenk om det var mulig å skru av den bryteren som stiller deg til doms for det ene etter det andre - og som forteller at du ikke strekker til, ikke er god nok, flink nok, modig nok, pen nok, slank nok og hundre andre fordømmelser du pålegger deg selv?
Med Access Bars er dette mulig.

Denne sto på forsiden....
NEGATIVT STRESS - TANKESPINN - URO - DÅRLIG SØVN 


Mange sliter med for liten tid og for mye som skal gjøres, og nærmer mange seg bristepunktet for
hva helsen tåler. Stress er blitt vår tids nye folkesykdom, og kan resultere i blant annet angst, søvnløshet, depresjon, diabetes, kreft og hjertelidelser. Kjenner du på for mye stress og tankespinn? Hva om uro og stressnivåer kunne senkes, og erstattes med letthet og mer glede? 
Med Access Bars er dette mulig.

 

Access Consciousness Bars® er en nærende og avslappende prosess. Femten minutter inn i din Access Bars sesjon når hjernen theta-tilstand, en dyp avslapning som åpner opp for større bevissthet. 

Unn deg en Access Bars sesjon. 
Det verste som kan skje når du får en Bars sesjon, er at du føler du har fått en deilig massasje, 
og det beste som kan skje, er at du opplever gode, positive endringer i livet ditt! Hvordan blir det bedre enn det? 

Skjermbilde 2018-10-20 kl. 21.01.11_edit

Unn deg en Access Bars sesjon. 

Det verste som kan skje når du får en Bars sesjon, er at du føler du har fått en deilig massasje,  og det beste som kan skje, er at du opplever gode, positive endringer i livet ditt!  Hvordan kan det bli bedre enn det?

Skjermbilde 2018-10-22 kl. 13.37.52.png

Hvordan vil din og andres verden forbedres,
om hver gang du fikk sjansen til å fordømme
deg selv og andre, med letthet valgte å la være? 

 

Hvordan kan det bli bedre enn det?

Hva om du ville åpne dørene
til å være alt du har bestemt
ikke er mulig å være?

Hvordan kan det bli bedre enn det? 

Skjermbilde 2018-10-20 kl. 21.05.32.png

ACCESS BARS og BARN / UNGDOM 
Når barn har fått Bars, føler de seg gjerne lettere og lykkeligere. Ofte sovner de lett og sover bedre.
De leker bedre med venner og kommer i færre konflikter. Tidspunkt på dagen som pleide å være vanskelige - morgener, kvelder, lekser, oppgaver - føles mye lettere. Faktisk ber mange barn og ungdommer sine foreldre om å få mer Bars… "Mamma, vil du holde hendene på hodet mitt?"

HAR DU LYST TIL Å LÆRE OM HVORDAN DU KAN GI BARS TIL ANDRE?

To ganger i måneden holder jeg dagskurs, der du lærer alle grunnprinsippene. Access Bars er 100% trygt og du kan på ingen måte gjøre"feil" når du har lært det!  Ta kontakt for en prat, om dette kan være av interesse!

       ACCESS BARS kan brukes ved:
  
Stress og søvnvansker
Angst og depresjon
Følelsesmessige problemer
Atferds- og konsentrasjonsproblemer
Nedstemthet
Sjalusi og sinne
Følelsesmessige sjokk
Prestasjonsangst
Hodepine
Smerter
Sorg

 


 

Access Bars®

"Sov gjennom hele natten og våknet i samme stilling som jeg sovnet. Kan ikke huske at det har skjedd før!"                      
        -  Tone J.

Dette var en herlig opplevelse ulik noe annet. Føltes som at kropp og hode plutselig var i «vater»  Sov bedre de påfølgende  nettene - deilig! 
       - Line S.

 Access Bars er deilig å motta, og jeg merker at hverdagen føles gladere, "luftigere" og friere enn før. Merker også at jeg er blitt mer tålmodig og nøytral i forhold til menneskene rundt meg - det er utrolig befriende!  
       - Elisabeth P.

 Dette var utrolig godt! Og dagene som fulgte følte en merkelig letthet, en bekymringsfri tilstand som ser ut til å vare! 
 Jeg vil ha mer av dette, Access Bars gjør godt på så mange plan.
      - Kirsti R.

  

Skjermbilde 2018-10-20 kl. 21.09.56_edit

Stup ut i eget velvære


Jeg undres, hva kan jeg oppdage og endre når jeg prøver Access Bars ?

  Første gangs sesjon kr 590
.-
     (inkluderer en 5 min. global brukerundersøkelse)

 Pakke tilbud:
To sesjoner kr 1300.- 
Fire sesjoner, kr 2400.- 
   Enkelt sesjoner, kr 850.-
Access Bars dagskurs, kr 2850.- 

 

     Vær nysgjerrig, ta kontakt med meg i dag!

       Du vil bli glad for at du gjorde!


        Beste hilsen, Hilde Person
       tlf 45614000